Välkommen till invigningen av Kalmar Fria Läroverks nya lokaler!

Vi är stolta och glada över att vi nu slagit upp portarna till våra nya lokaler i Kalmar och att vi hittills har haft två fantastiska veckor tillsammans med både elever och medarbetare. Nu vill vi officiellt inviga vår fina skola!

Invigningsceremoni
På tisdag, den 7 september kl. 13:00, hålls en intern invigningsceremoni för elever och medarbetare på skolan. På grund av rådande pandemi firar vi själva med elever och medarbetare men vi ser fram emot att längre fram kunna ta emot även vårdnadshavare och andra för att visa våra nyrenoverade lokaler.

För att undvika trängsel har vi planerat ett upplägg där vi sprider ut elever och medarbetare på olika stationer på skolans område.

Invigningstalare och bandklippare är Erik Ramberg, vice VD på Watma Education, som tillsammans med elevkår och rektor kommer inleda invigningsceremonin. Övriga representanter från skolans ledning kommer delta via länka, bland annat Watma Educations VD, Katharina Sjögren-Edström.

När? Tisdag 7 september kl. 13:00
Var? Kalmar Fria Läroverk, Nygatan 18, 392 34 Kalmar

Program:
13:00 Samling utanför skolans entré. Tal och bandklippning.
13:15 Hälsning från ägare och VD via länk samt elevfilmer från byggprocessen (kommer visas i olika klassrum och aulan)
13:30 Alumner berättar (kommer visas i olika klassrum och aulan)
14:00-15:00 Fria-kamp! Stationer med både kunskapstävling och fysiska utmaningar. Vi avslutar invigningsceremonin med en festligare fika.

Välkomna!