17 november!

Välkommen på Gymnasiedagen!

Nu närmar sig valet till gymnasieskolan!

Varmt välkomna lördag 7 oktober kl. 10:00-14:00 på Gymnasiemässan, Nygatan 18.

På Gymnasiemässan kommer du få fördjupad information om våra olika program, träningstillval och vårt koncept – studier och träning. Du kommer även få möjlighet att träffa våra engagerade lärare, instruktörer och elever och ställa alla dina frågor du har inför kommande gymnasieval.

Utöver möjligheten att träffa lärare och elever på våra program kommer även skolledningen tillsammans med lärare att hålla i en konceptpresentation i vår matsal. Det kommer finns tre olika tider att delta på under dagen:

  • Kl. 10:30
  • Kl. 12:00
  • Kl. 13:15

Frågor?

Om du inte kan komma och hälsa på oss på Gymnasiemässan men vill ändå veta mer om Kalmar Fria Läroverk så tveka inte att höra av dig till oss. Vi besvarar gärna dina frågor om gymnasievalet!

Kontakta oss!»

Våra lokaler!

I augusti 2021 flyttade vi in i fina nyrenoverade lokaler på Nygatan 18 i centrala Kalmar, med en inspirerande skolmiljö med ytor utformade för undervisning, egna studier och umgänge. Nytt för i år är vår alldeles egna nyrenoverade skolrestaurang. I videon till höger får du en vandringstur genom våra fina lokaler.

Kontakt

Anna Nilsson

Biträdande rektor och Studie- och Yrkesvägledare
072-177 44 78
anna.nilsson2@laroverken.se