Omval 2024

Ska du välja Fria som din gymnasieskola?

Då har du kommit rätt! Här samlar vi information kring våra omvalsaktiviteter som riktar sig både till dig som redan valt Fria och till dig som funderar på att göra det. Har du frågor kring ditt omval, kontakta oss direkt så hjälper vi dig! När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan.

Skriv till oss på Instagram!»Maila oss! »Ring oss!»

Välkommen på Vårfest!

Onsdag 8 maj kl. 16:30-19:00

Har du blivit preliminärt antagen eller sökt i första, andra eller tredjehand till Kalmar Fria Läroverk? Då är du varmt välkommen till vår Vårfest. På Vårfesten har du chans att träffa andra som sökt samma program som dig, träffa befintliga elever samt alumner, lära känna oss på Fria och få mer information om skolan och om våra olika träningstillval. Vi kommer tillbringa en eftermiddag/ kväll tillsammans med roliga aktiviteter och vi avslutar med något att äta som vi bjuder på.

I samband med vår Vårfest vill vi även bjuda in dig som fortfarande är osäker på ditt gymnasieval. Välkommen att se om Fria är en skola för dig.

Hoppas vi ses!

Läs mer om och anmäl dig till Vårfesten!»

maj
08

Prova på hur det är att vara elev hos oss på Fria!

Välkommen att besöka vår skola och upplev stämningen på Kalmar Fria Läroverk! Du kommer få en guidad tur och få träffa lärare och elever från olika program.

 

Läs mer om Prova-på dag! »

Frågor?

Skicka ett DM till oss på Instagram eller chatta med oss direkt här på hemsidan. När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan. Vi hörs!

Skriv till oss på Instagram!»Maila oss!»Ring oss!»

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Fria?

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om skolan, våra program, hur det är att gå hos oss samt hur du gör för att byta till oss i omvalet om så önskas.

Till intresseanmälan! »